Welcome Xiamen Sengong Packing Equipment Co.,Ltd
+8613779964655


Contact us

Makinë për paketimin e kafesë me pika, aparat për paketimin e kafesë në vesh të varur tip filtri
Email:sales@quickerpack.com
TEL:+8613779964655
Add:228, Tianfeng Road, North Industrial Zone, Jimei District, Xiamen, Fujian, China. Online consultation

Albanian news

Makinë për paketimin e kafesë me pika, aparat për paketimin e kafesë në vesh të varur tip filtri

Release Date:2022-08-22 10:22:53 Views Frequency:220

Makinë paketimi automatike e qeseve të kafesë me pika C19K me zarf të jashtëm


1657675379234004.png


l Aplikimi:

Është i përshtatshëm për paketimin e brendshëm dhe të jashtëm të qeseve të kafesë pikuese 5 deri në 15 gram.

l Karakteristikat:

1. Mbyllja e çantës së jashtme kontrollohet nga motori stepper, duke siguruar pozicionim të saktë dhe të qëndrueshëm të gjatësisë së çantës.

2. Miraton kontrolluesin e temperaturës PID për rregullim më të saktë të temperaturës.

3. Miraton sistemin e kontrollit PLC dhe pajisjen e monitorit me ngjyra të ekranit me prekje, makina është shumë e lehtë për t'u përdorur.

4. Pjesët kryesore të makinës janë bërë prej çeliku inox SUS304, kështu që siguron prodhimin e produkteve të higjienës.

5. Disa cilindra importohen duke siguruar saktësinë dhe qëndrueshmërinë e makinerive’ performancës.

6. Mund ta bëjë çantën e brendshme dhe të jashtme në të njëjtën kohë automatikisht, gjë që do të përmirësonte shumë efikasitetin e punës.

7. Miraton sistemin automatik të transportuesit.

8. Lënia e një lidhësi të rezervuar për t'u lidhur me makinën e prodhimit të azotit, e cila mund të derdhë nitrogjenin në qese për ta mbajtur kafenë të freskët.

9. Opsionet: Printeri i kodit të datës.

l Të dhëna teknike standarde

Lloji i makinës: Seria e aparateve të paketimit të kafesë me pika

Modeli i makinës: C19K

Emri i makinës: Makinë automatike për paketimin e qeseve të kafesë me pika me zarf të jashtëm

Lloji i çantës së brendshme: Mbyllje me ultratinguj

Materiali i paketimit: Letër / Plastikë, Plastikë / Alumin / Plastikë, Letër / Alumin / Plastikë,

Makinë për paketimin e kafesë me pika, aparat për paketimin e kafesë në vesh të varur tip filtri 

Letër filtri

Sistemi i ushqyerjes: Mbushës i filxhanit matës

Gama e paketimit: 5-15g

Madhësia e çantës së brendshme: L: 50-75 mm, W: 50-90 mm

Madhësia e çantës së jashtme: L: 85-120 mm, W: 75-100 mm

Gjerësia e filmit të brendshëm të çantës (180mm): Madhësia e qeseve: L90mm*W75mm

Gjerësia e filmit të çantës së jashtme (200mm): Madhësia e qeseve: L120mm*W100mm

Furnizimi me energji elektrike: Njëfazore, 220V, 50HZ, 3.7KW

Shpejtësia e paketimit: 40-60 çanta/min

Pesha e makinës: 400 kg

Dimensioni i makinës: 1200*900*1900 mm (L*W*H)


Get the latest price? We'll respond as soon as possible(within 12 hours)


+8613779964655